perjantai 30. marraskuuta 2012

31. Marraskuu kääntyy joulukuuksi

Huomenna sitten alkaakin jo joulukuu. Taas aika on kulunut ihan huikaisevaa vauhtia. Joulukuu tuo toki mieleen myös sen kovin lupaillun (ja vissiin muutamaan kertaan jo perutunkin) maailmanlopun, mielenkiinnolla odottelen siis mitä tulee tapahtumaan. En kuitenkaan ole luottanut maailmanlopun tuloon niin paljon, että olisin jättänyt joululahjat tekemättä. Tähän laittaisin nyt muutamia kuvia, mutta koska oma läppärini on kiinni tällä hetkellä niin en pääse kuviini käsiksi. Toisella kertaa sitten.

Tämä joulunalusaika menee meillä varsin kiireisissä merkeissä. Alkoi oikeastaan jo eilen, kun käytiin likan ja veljeni kanssa tapaamassa meidän mummiamme, tänään tulee serkkuni vaimonsa ja lapsensa kanssa ja itsenäisyyspäivää saamme viettää ihanan ystäväni Nanni D.n kanssa. Erityisesti itsenäisyyspäivää odotan innolla!

Tänään sain pitkästä aikaa jotain oikeaa postia! Nimittäin tuolta samaiselta ystävältäni joulukalenterin! Olin hyvin otettu, koitan laittaa siitä vielä kuvaa myöhemmin tänään!

Ulkona pyryttää lunta vaakatasossa, tuuli on ihan hillitön ja , tällä hetkellä nukkuva, lapsoseni ihmetteli miksi emme mene ulos.. Niin miksiköhän.. Ehkäpä siksi että tätä äiti-ihmistä ei todellakaan nappaa lähteä pihamaalle, johon tuulee aina, siis ihan aina  . Ehkä lapsen isä sitten illalla?

Nyt jatkan tonttuilua, siivoilua ja muuta aktiivitouhuilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti