perjantai 22. elokuuta 2014

79. Paluu arkeen

Kuten otsikostakin voi päätellä, paluu arkeen on tapahtunut. En ole vielä ihan täysin päässyt takaisin koulumoodiin, päivät menee sekaisin ja vaikea saada rytmin päästä kiinni. Kai tämä pikkuhiljaa helpottaa.

Aino palasi ihan innoissaan päiväkotiin, vaikka välillä aamuisin ei huvittaisi mennä ollenkaan (tosin veikkaan että kyseessä on päiväkodin aamupala, meidän neiti kun ei pahemmin puurosta välitä).

Aamuisin väsyttää tolkuttomasti. Asialla voi toki olla tekemistä sen kanssa, etten ole malttanut mennä ajoissa nukkumaan. Kesken on monia käsitöitä ja kirja.

Pari viikkoa vielä koulua ja sitten alkaa ensimmäinen työssäoppimisjakso tälle lukuvuodella, päiväkotiin mennään. Olisin toki halunnut tavallaan tuohon meidän lähipäiväkotiin, mutta sattuneesta syystä (se syy on tällä hetkellä suihkussa leikkimässä) en voi sinne mennä. En kuitenkaan usko, että tuo päiväkoti mihin itse menen on sen huonompi vaihtoehto. Kiljuvia mukuloita sielläkin on.-Jenna

1 kommentti:

  1. Meillä on lomaa takana lähes kaksi viikkoa ja vielä kaksi jäljellä, ja esikoinen kyselee jo nyt että koska pääsee takaisin hoitoon. Eniten on kyllä varmaan bestistä ikävä, pitäis varmaan laittaa tämän äidille viesti että ehtisivätkö joku päivä leikkimään... Meillä muuten ovat niin harvoin hoidossa jo aamupala-aikaan, että ovat aikaisista aamuista ihan innoissaan silloin kun osuu kohdalle :)

    VastaaPoista