sunnuntai 4. tammikuuta 2015

95. Vanish Buzzausta

Pääsin jälleen mukaan Buzzador kampanjaan. Tällä kertaa testaamaan pääsin Vanish tuotteita. Tuotteet on jo ennestään tuttuja, meiltä löytyy pyykkihuollon hyllyltä tällä hetkellä nestemäistä vanishia tavalliselle pyykille, että valkopyykille. Jauheet on myös olleet käytössä meillä aikaisemminkin.

Tämän kertaiseen Buzzador pakettiin kuului tuttujen jauheiden lisäksi powergel geeli, joka oli täysin uusi tuttavuus. Tätä lähdinkin ensimmäisenä testaamaan.

Kyllähän te tiedätte miten haastavaa tomaattikastikkeen tai ketsuppitahrojen pois saaminen vaatteista on? Minä ainakin tiedän ja meillä onkin muutama paita joissa on ikuiset oranssinsävyiset tahrat, kun saatavilla ei ole ollut minkäänlaista tahranpoistoainetta siihen hätään.

Vanish ei myöskään aina ole täyttänyt odotuksiani ja suhtauduinkin tähän uuteen tuotteeseen varsin skeptisesti. Skeptisyyttä lisää myös Vanishin sisältämien aineiden myrkyllisyys. Meillä kun pyritään mahdollisimman paljon mahdollisimman vähän myrkkyjä sisältävään vaihtoehtoon.

Tämä Vanishin powergel kuitenkin löi minut ainakin ällikällä tehokkuudellaan. Ainetta ei tarvinnut laittaa järjetöntä määrää ja se oli helppo levittää tahrojen päälle.

Seuraavaksi kuvamateriaalia.
 Tässä lähtökohta, ruokatahrainen lapsen paita


Tässä pikainen apu tahraongelmaan

Ja tässä lopputulos! Ei tahran tahraa!


Tässä kampanjassahan oli tarkoitus tehdä tahratesti paketin mukana tulevalle kangaspalalle. Minun paketistani kuitenkaan ei tätä kangaspalaa löytynyt, joten piti hieman soveltaa. Toisaalta pakko sanoa, että omasta mielestäni on paljon järkevämpää testata oikeassa eikä "tehdyssä" tilanteessa. 


-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti