torstai 7. maaliskuuta 2013

46. Buzzadorista jälleen, hyvää päivää.

Sain tuossa jokin aika sitten kutsun osallistua Buzzador kampanjaan testaamaan uutta Oral-B hammastahnaa! Paketissa tuli mukana näytetuubeja joita voi jakaa kiinnostuneille, kaksi isoa pakettia hammastahnaa sekä Oral-B hammasharja.


Tämmöiseltä paketti jotakuinkin näytti kun avasin sen, anteeksi tosi köpö kännykkäkuva!

Heti joutui käytössä ollut hammastahna kaappiin ja tilalle tuli uusi, uljas Oral-B Pro-Expert hammastahna. Tämän hammastahnan kehutaan suojaavan hampaita alueilta, jotka hammaslääkärit useimmiten tarkistavat. Tämä hammastahna sisältää tinafluoridia sekä natriumfluoridia, eikä hammastahnaa suositella alle 12-vuotiaille lapsille. 

Maultaan tämä hammastahna on varsin voimakas, varsinkin omaan suuhuni, joka on tottunut pääsääntöisesti Elmexin hammastahnaan.

Mutta palataanpa takaisin hammastahnaan. Tuntuma suussa on myös varsin erilainen kuin tavanomaisesti meillä käytössä olevissa hammastahnoissa on, kiteinen ja kuiva.

Hammasharjasta, joka tuli paketin mukana, en oikeastaan pidä. Se tuntuu hankalalta ja ihan väärältä minun suuhuni. Pehmeys toki on juuri sopiva, mutta se olikin ainoa positiivinen asia. En aio tulevaisuudessa ostaa kyseistä hammasharjaa.

Jokainen toki päättää itse oman suhtautumisensa, mutta tuskin tulee tätä hammastahnaa meidän talouteen hankittua. Tarkoitus kun on siirtyä puhtaampiin ja vähemmän myrkyllisiin vaihtoehtoihin. Muistattehan nimittäin, että vaikka fluoria kuinka suositellaan käytettäväksi ja kehutaan kuinka se on hyväksi ihmiselle, niin se on kuitenkin aina loppujen lopuksi myrkky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti