perjantai 22. helmikuuta 2013

45. Cthulhuja siellä ja Cthulhuja täällä..

Kirjoitin aikaisemmin kirjoneulesukkakokemuksistani ja siitä kuinka vannoin etten koskaan enää milloinkaan ryhdy kirjoneulehommiin. Voi kuinka väärässä silloin olinkaan. Se vaati toki aikaa, noin vuoden verran ja sen, että löysin the mallin. Oli pakko, pakko, pakko neuloa nuo. Ne olivat juurikin pikkuveljelleni sopivat. Tein vain virhearvion. Lankani oli liian ohut, samoin puikot, veljeni isoihin käsiin. Tämä selvisi minulle tietenkin vasta sitten, kun olin saanut parin jo lähes valmiiksi, en viitsinyt alkaa purkaamaan. Tällä hetkellä minulla on siis joutilaana yksi pari Cthulhu-lapasia naisten koossa.


Tässä keskeneräisenä, värit näyttävät hieman oikeammilta.



Tässä valmis pari
Malli: Cthulhu Mittens (Ravelry)
Lanka: Gjestal Maija musta ja Gjestal Silja vihreä


Tarkoitus olisi tehdä vielä veljelle lapaset tällä samalla mallilla, mutta päinvastaisilla väreillä. Työn aloittaminen vain etsii tällä hetkellä motivaatiota.

Löysin myös koneen kuvia läpi käydessäni aiheeseen sopivan kuvan, joka on jostain vuodelta 2010 ja ensimmäinen ohjeenmukaan kokeiltu virkkaus.






Saanen esitellä: Tulu! (kuten lapseni tätä nimittää) Tulu on lapselle aina välillä kovin rakas ja sitä hoivataan ja hellitään ja peitellään sänkyyn nukkumaan.
Tulu on virkattu jostain elämäävanhemmasta Novitasta (kenties Nalle) ja täytetty jämävanulla sekä langanpätkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti