keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

58. Levoton mieli ei osaa rauhoittua.

Perjantaista, siis siitä päivästä, kun sain tietää että pääsen opiskelemaan, minun unirytmini on heittänyt häränpyllyä. Valvon liian myöhään ja herään liian aikaisin, enkä saa enää unta. Uskon kyllä, että miehen harvinaislaatuinen työviikko (hän on iltavuorossa) vaikuttaa asiaan myös, emme ole vielä kymmeneltä menossa nukkumaan niinkuin yleensä. Toinen syy kuitenkin on se, että mietin jatkuvasti mm. Mitä voisin jo pakata, mihin tungen kaiken tavaran, jotta ensi viikolla tuleva välittäjä saa mahdollisimman myyvät kuvat ja niinpoispäin. Aivoni pyörivät ylikierroksilla.

Tässä samaan aikaan kaiken muun kanssa on vielä lisäksi se, että pitkään takarsivossa kytenyt ompeluinnostus on nyt roihahtanut oikein urakalla liekkiin ja olisin mieluusti vain ompeluhommissa koko ajan. Samaan aikaan kuitenkin pitäisi miettiä aivan muita juttuja.

Juhannuksen aion kuitenkin pyhittää mahtavalle seuralle, sillä rakas ystäväni pesueensa kanssa on tulossa viettämään kanssamme yöttömän yön juhlaa Äitini luokse! Parit kutimet mukaan ja muuttostressit ynnämuut saavat lentää romukoppaan viikonlopun ajaksi.

Ensi viikko onkin kiireviikko pahimmasta päästä, kun pitää asioida te-toimistossa, tulevassa koulussa, välittäjä tulee ja menemme katsomaan niitä varteenotettavia asuntovaihtoehtoja tulevaan uuteen kotikaupunkiimme! Ja kaikki tämä keskiviikkoon mennessä! En edes uskalla ajatella mitä loppuviikko tuo tullessaan, sen tiedän, että viikon kruunaa pikkuisen prinsessan ristiäiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti