tiistai 2. heinäkuuta 2013

59. Ihana koti myytävänä!

Nyt se sitten on siellä, etuovi.comissa, meidän talo nimittäin. Kohdenumerohakuun 681327 niin sieltä löytyy.

Haikein mielin tästä ollaan luopumassa, mutta nyt on uudet tuulet puhaltamassa tässä elämässä ja muutoksetkin ovat sen mukaisia. Uutta kotia ollaan katseltu ja ainakin yksi oikeasti varteenotettava vaihtoehtokin on jo olemassa, tarjousta vaille valmiina.

Lapselle pitäisi metsästää päiväkotipaikka jostain, mieluiten saman asuinalueen päiväkodista kuin minne muutetaan, mutta entäs kun mikään ei ole vielä varmaa?

Talo on hyvällä vauhdilla tyhjennetty toistaiseksi tarpeettomista tavaroista, ne ovat saaneet väliaikaisen sijoituspaikan Äitini luota, kiitos hänelle ja hänen miehelleen siitä! Huoneet kaikuvat ja kaikki näyttää omituiselta. Mitään pakattavaa ei oikeastaan enää olekkaan ennen varsinaista muuttoa. Roskalavaa olen suunnitellut tuohon pihaan, että saadaan kaikki joutava ja kierrätykseen kelpaamaton pois.

Tänään kuitenkin eniten energiaa vie kesäflunssaan sairastunut pikku-pirpana, joka niin kovin odotti mummilaan menoa tänään ja ei sinne nyt pääsekkään. Viihdytystä on siis kaivattu tavallista enemmän tänään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti