perjantai 14. joulukuuta 2012

34. Askartelua

Näin joulun alla kun ei oikein viitsi julkaista niitä käsitöikuvia, niin pitää keksiä sitten jotain muuta.

Olen koittanut muutoinkin hakea sitä kuun vaihteessa ollutta joulumieltäni, joka pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa ja suuntasi toisille menomestoille täältä meiltä. Ärsyttää, kun kaikki on nyt jotenkin ihan puolitiessä.

Tässä päivänä muutamana joulumieltä on etsitty riisipuurokupista, mutta ei se sieltäkään oikein päälle puskenut, tänään me aloimme tyttären kanssa aamusella askartelemaan joulua varten. Teimme koristelimme kaksi rumaa vanhaa paperikassia joululahjapaperista leikatuilla kuvioilla ja muilla kuvilla joita leikkelin lehdistä. Minä leikkasin ja lapsi liimasi, jonka jälkeen minä vielä vähän paikkailin ja lopuksi päällystin kontaktimuovilla (sitä kun sattui askartelutarvikkeista löytymään).Tarvikkeet: Vanhoja paperikasseja, mieluiten edellisvuotisia joululahjapapereita tai muita jouluisia kuvia, liimaa (ja kontaktimuovia)


Ideaali olisi tietenkin ollut, jos meidänkin joululahjapaperi olisi ollut edellisiltä vuosilta hamstrattua, mutta täytyy kyllä tunnustaa että kävimme eilen likan kanssa ostamassa rullan lahjapaperia. Minun mielestäni ihan järkyttävän ruma, mutta annoin tytön valita joten minulla ei ole paljon sanottavaa tähän. Rulla oli kyllä varsin edullinen, 10m joulupaperia ja vajaa 3e. Olin aika tyytyväinen tähän, vaikka ensin suunnitelmissa oli ottaa pari rullaa erilaisia joulupapereita. Paikallisen ÄS-Marketin valikoima oli kuitenkin varsin nihkeä ja tässä lopputulos.

Idea tähän lähti oikeastaan siitä, kun minua ärsyttää lahjapaperit ja se, että ne menevät pääsääntöisesti täysin hukkaan sen jälkeen kun lahjat niistä on revitty esille. Jos meille tulisi jokin sanomalehti niin olisin mieluusti paketoinut lahjat sanomalehteen. Vaan ne muutamat mainokset jotka meille tulevat menevät tietenkin sytytysmateriaaleiksi näin talvisaikaan. Suunnitelmissa on siis päällystää nuo muutama vanha paperikassi joita meillä on, sekä muutama laatikko. Kassien kestävyydestä en mene niinkään takuuseen pitkällä tähtäimellä, mutta ehkä tuommoiset kenkälaatikot ynnämuut kestävät hieman paremmin? Jos askartelupaperivalikoimani olisivat edes hieman paremmat voisin kokeilla, jälleen, laatikoiden taittelua.

Millaisia muita paketointi-ideoita teille tulee mieleen?

1 kommentti:

  1. Katsoppas sellainen blogi kun Hupsistarallaa, en saa kännyllä linkattua mutta voin kotoo linkata jos muista. Siellä oli kiva kankaasta toteutettu malli.

    VastaaPoista