keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

68. Nestlé Shredded Wheat - Vadelmaa, mansikkaa ja Karpaloa

Kirjoitusblokki alkaa olemaan ohi. Olen jo useamman päivän suunnitellut kirjoittavani ja tässä sitä ollaan. Tämä ensimmäinen bloggaus pitkän tauon jälkeen alkaakin heti buzzauksella. lisää Buzzadorista voit lukea tästä.

Tuossa jokin aika sitten pääsin pitkästä aikaa mukaan Buzzador kampanjaan ja tällä kertaa kampanjan kohteena oli juurikin tuo otsikossa oleva muro. Meillä ei hirveästi muroja syödä ja jos syödään niin ne ovat yleensä vähäsokerisia ja mahdollisimman vähän lisäaineita sisällään pitäviä. Ei meillä lapselle maistu oikein mikään muu, meistä vanhemmista nyt puhumattakaan.

  Tämännäköiset muropaketit tuli

Paketti on toki hauskan näköinen ja herättää positiivisen odotuksen. Lapsi oli ihan intopiukassa odottamassa, että pääsisi maistamaan.

Tältä murot näyttivät

Sitä on kyllä tottunut, että murot ovat jos jonkin näköisiä, mutta keskustelu joka heräsi Facebookissa näiden murojen ulkonäöstä yllätti kyllä totaalisesti. En todellakaan ollut ainoa, joka piti näiden murojen ulkonäköä jokseenkin epäilyttävänä. Ulkonäköä verrattiin mm. rottinkikoriin, pärekoriin,  kuivaan näkkäriin, nuuskapusseihin ja verisiin sideharsotaitoksiin. "nam", ei siis kovin herkullisia mielikuvia herättänyt.

Seuraavaksi päästiinkin maistelemaan, siitä minulla ei valitettavasti ole teille kuvamateriaalia, mutta voin kertoa, että allekirjoittanut ei syönyt näitä muroja kuin tämän yhden kipollisen ja senkin lähinnä koska ei päässyt sisäistämään suutuntumaa, joka oli monin tavoin epämiellyttävä, mutta kuitenkin jostain syystä koukuttava.

Lapsi söi näitä muroja myös maidon kanssa. Huono puoli siinä vain oli se, että nämä murot lösähtävät tahmamössöksi samantien kun niihin maitoa lisää. Lisäksi maku on tolkuttoman makea sisällä olevan "hillon" takia.

Vilpittömästi sanon, että odotin näiltä muroilta enemmän, eikä näitä todellakaan meidän talouteen ole tulossa enää. Yksi paketti niitä kaikenkaikkiaan saatiin syödyksi ja toinen paketti on avattu sen verran, että veljeni sai maistaa niitä myös. Hänkään ei varsinaisesti lämmennyt näille muroille. 

Meillä pysytellään siis edelleenkin murolinjalla Elovenan tyynymuroissa, silloin joskus kun meillä muroja syödään, eli ei kovin usein.
-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti