perjantai 25. heinäkuuta 2014

75. Piipahdus töissä

Lupasin kesäkuussa mennä tekemään tämän viikonlopun töitä. Olen viimeksi ollut töissä 5.7. Joten tämän aamun herääminen on vaatinut aikalailla orientaatiota. Luvassa pitkä, 12 tunnin työpäivä, kevyt aloitus. Huomenna sitten iltavuoro ja viikko vapaata, sitten kaksi yövuoroa. Kohta alkaa taas koulu. Kesät menevät niin nopeasti. Olisi vielä monta asiaa, jotka haluaisin ehtiä Ainon kanssa tekemään. ehkä me vielä ehditään?

Eilen kävin tämän kylän lankakaupan loppuunmyynnissä (toista kertaa). Surettaa, kun ihana lankakauppa joutuu lopettamaan. Ihmiset eivät vain ole valmiita maksamaan laadukkaista langoista. Surullista. Hyllyt olivat jo todella tyhjiä, kun kerkesin paikalle hieman klo.16 jälkeen. Mukaan tarttui kuitenkin mukavasti lankoja, ja aivan naurettavalla hinnalla.


Galaxy on akryyli-villasekoite lankaa, ihanan pehmoinen. Kolme sini-musta sävyssä, yksi musta ja ja yksi violetti-musta.
Katian Merino Baby lankaa vaaleansinisenä ja tuollaisena beigenä
Lisäksi vielä Katian puuvillalankaa, joka on liukuvärjättyä, ajattelin kokeilla milta näyttää tiskirätissä tms.


Tässä ovat edellisen kerran ostokseni. Sukkalankaa ja Merinoa. Tuo petroolinvärinen (kuva vääristää todellista väriä) ja melkein sinapinkeltainen (väri myös väärä tässä kuvassa) näyttivät niin ihanilta yhdessä, että oli pakko ostaa. Lisäksi vielä tuo yksinäinen riemunkirjava lankakerä, jonka Aino halusi, että teen nukelle siitä jotain.


Saatoin myös tuossa päviänä eräänä tilata lankaa Tapion Lankakaupasta  ajatellen sekä joululahjoja (kyllä myös niitä täytyy jo ajatella!) ja Aino tarvitsee uudet villaleggingsit syksyksi/talveksi (nuo vaaleanpunaiset on sitä varten).

Nyt minulla on sitten lankaa joksikin aikaa taas. Eikä tarvitse vähään aikaan ostella (siis ei ennenkuin saan lankalaatikoihini lisää tilaa).  Tässä onkin syntynyt jos jonkinlaista juttua pikkuhiljaa, mutta kuitenkin mukavalla tahdilla. Olen tehnyt pieniä villasukkia 2 paria, kolmannet tulossa, sekä Ainolle ihanan värisestä seiskaveikasta kunnon polvisukat. Lanka on niin ihanan värinen, että huolimatta siitä etten hirveästi ko. langasta pidä niin minun on pakko ostaa sitä itselleni, jotta saan tehtyä myös omaan käyttöön villasukat.

Nyt täytyy alkaa pakkaamaan eväitä reppuun ja alkaa suuntaamaan työmaata kohti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti