keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

78. Irtiotto perusarjesta I

Lähdettiin eilen iltapäivällä Ainon kanssa minuun äidin luo, eli mummilaan/vaarilaan. Iltapäivä meni tyhjentäessä uima-allasta (oli pakko vaihtaa puhdas vesi), allasta pumpatessa (pari kerrosta vuotaa ilmaa) ja allasta täyttäessä (hanasta +4 asteista vettä). Oli ihana,  aurinkoinen iltapäivä. Tuunattiin pakastepitsoista syömäkelpoisempia (lisättiin tuoreita herkkusieniä, auraa, ja ananasta noin muunmuassa). Ihanan helppoa ja nopeaa ja stressitöntä ruokaa laiskaan päivään. Ainon mielestä altaaseen olisi pitänyt ehdottomasti päästä jo tänään, mutta tyytyi kuitenkin kohtaloonsa saada juoksennella vesisuihkua karkuun.

Illalla oli mukava istuskella ja ihmetellä maailman menoa, kun likka oli jo nukkkumassa. Kovasti väsytti, mutta kuitenkin juttua riitti. Ajantaju meinasi hukkua kokonaan, kun lopulta saatiin itsemme sohvalta ylös niin kello olikin jo 22.30!

Ongelma siinä, että lapsi nukkuu samassa huoneessa( ja tällä kertaa jopa samassa sängyssä!) on siinä, että kun lapsi nukkuu ei viitsi laittaa enää kattolamppua päälle voidakseen lukea hetken aikaa. Onneksi kuitenkin kun tuolla maalla oltiin niin tokihan sieltä löytyy otsalamppuja! Minä sitten yhden sellaisen kävin sosialisoimassa, jotta jokailtainen lukuhetki onnistuisi!


otsalampun valossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti