lauantai 26. heinäkuuta 2014

76. Luovuus kukoistaa

Olemme Ainon kanssa viettäneet paljon aikaa leikkipuistoissa. Viimeisimpänä innostuksen kohteenamme on olleet hiekkalinnat. Lapsena rakensimme usein serkkujen (jotka asuivat samassa pihassa) hiekkakasalla isoja hiekkalinnoja, tai hotelleita tai milloin mitäkin. Minulla on edelleen selkeitä muistikuvia kuinka jonkin rakennelman katto piti saada hienoksi ja tasaiseksi, jotta sinne voisi rakentaa hienon uima-altaan. Ei sinne tietenkään mitään vettä saanut laitettua, mutta pitihän allas kuitenkin olla. Jokunen vuosi välissä edellisistä rakennelmista, joten harjoituksenpuutetta on havaittavissa. Seuraavaksi kuitenkin muutama kuva meidän hienoista rakennelmistamme.



Tämä on se ensimmäinen. Kaivettiin suuri vallihauta ympärille, mutta se valitettavasti sortuili jatkuvasti.



Nämä kaksi alempaa ovat toiselta päivältä. Tuosta pyramidista piti tulla linna myös niin, että olisi olltu silta kahden linnan välillä, mutta siitä tulikin pyramidi, johon Aino totesi "äiti tämä on sitten egypti". Linnassa on jopa läpikulku tunneli!


Ylemmät kuvat ovat meidän lähileikkipuistosta, tämä puisto taas on n.1-1,5km päässä meiltä. Sopiva paikka lähteä pyörän kanssa. Huono puoli vaan on se, ettei tuolla(kaan) ole oikein varjoista paikkaa, joten kuuma tulee!


Hiekkalinnoja rakennellessa sitä palaa jotenkin sinne lapsuuteen ja muistelee omia rakennelmiaan ja kehittää niiden kautta uutta. MIeltä virkistävää ja luovuutta kehittävää toimintaa vissiin tämäkin.

2 kommenttia:

  1. Olette näköjään löytäneet sen leikkipuiston jossa meidänkin lapset käyvät mammalassa vieraillessamme. Sit kun vielä päästäis paikalle yhtä aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Ollaan me sen olemassaolosta tiedetty. Ei vaan olla käyty siellä, kun ei toi jaksa kävellä sinne (toisinsanoen mielenkiinto ei riitä kävelemään), nyt kun likka polkee niin homma sujuu paremmin.

    VastaaPoista