perjantai 3. toukokuuta 2013

49. Ajattelemisen aihetta

Tuo kahden kuukauden tauko kirjoittamisessa sai myös miettimään mitä haluan blogiltani. Tämä nyt on ollut lähinnä päiväkirjamainen ja kuulumisia kertova niille sukulaisille ja kavereille joiden kanssa ei tule pidettyä aktiivisesti yhteyttä. Olen toki myös kertonut paljon tekemistäni käsitöistä ja Buzzannutkin aina silloin tällöin (on muuten tulossa taas Buzzador-juttua tässä lähiaikoina!). Haluan edelleen pitää blogini sellaisena kuin se on, omana ilonani ja ehkä hieman muidenkin.

Yritän tästä lähtien olla jälleen hieman aktiivisempi tämän kirjoittelun kanssa. Olisi myös kiva tietää, ketkä kaikki tätä lukevat! Hei te siellä, ilmiantakaa itsenne, kommentoikaa jos on jotain kommentoitavaa ja jos kiinnostaa niin kysykää.

2 kommenttia:

  1. Minä täällä kyttäilen...:)

    Pääsitkö buzzaamaan legoja? Me ei päästy mukaan.

    Minullakin motivaatio blogin kirjoittamiseen on ollut hukassa, mutta nyt taas saattaa päivitystahti tihentyä. Harmittaa vaan kun näkee että trafiikkia on, mutta ihmiset ei jätä kommenttia, olis kiva tietää mitä ovat mieltä mistäkin.

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva kuulla!

    En päässy siihen kampanjaan, pääsin Veettiä buzzaamaan, pakettia odottelen.

    Joo, olisi kyllä kiva tosiaan, et kun näkee et vierailijoita on, niin että jäisi siitä jotain merkkiäkin joskus. Kiitos sinulle, kun kirjoitit :)

    VastaaPoista