torstai 30. toukokuuta 2013

54. Saamattomuutta ilmassa jälleen

Kaikista lupauksistani huolimatta päivitystahti on edelleen todella nihkeä. Buzzador-tekstin kuvat on otettu ja katsottu, mutta en ole saanut aikaiseksi vielä kirjoittaa, ehkä huomenna kun lapsi on päiväkodissa. Ulkona on ollut niin hienot ilmat, että ollaan vietetty paljon aikaa pihassa. Toissapäivänä leikkasin puolet pihan heinikosta, joka valehtelematta oli n.30cm pitkää voikukkaniittyä. Varsinaista riemua oli se. Tänään sitten leikkasin toisen puolen ja oli sekin melkoista takkuamista. Nyt kuitenkin nurmi on lyhyempi, joten helpompi leikata ensi kerralla nuo muutamat törröttäjät mitä tuolla toissapäivänä leikkaamallani pihanpuoliskolla huomasin.

Saamattomuuteen vaikuttaa hyvin pitkälti myös se pääsykokeiden tulos. En saa aikaiseksi ryhtyä mihinkään järkevään. Neulominen ei ole maistunut oikein kunnolla moneen viikkoon, olen  kyllä saanut valmiiksi yhdet kirkkaanpunaiset Junasukat ystävän pienelle tyttövauvalle sekä vajaa puolikkaan tiskirätin. Huivittais hirveästi, mutta jotenkin mikään malli ei nyt kuitenkaan ole vielä natsannut niin, että oisin innostunut ihan tosissaan.

Aikaa on vienyt myös naamakirjan kirpparihommat, meillä on menossa hankkiudutaan turhasta tavarasta eroon-projekti. Ärsyttää kun on nurkat väärällään tavaroita joille ei oo mitään järkevää käyttöä tai ovat muuten vain tarpeettomia.

Huomenna on Ainolla viimeinen päiväkotipäivä ja sitten koittaa kahden kuukauden kesäloma. Suunnitteilla n mm. isomummilla vierailua, ompelutreffejä meillä miehen veljen vaimon kanssa, mummilatouhuja, mahdollisesti reissu Puuhamaahan (kuka lähtee mukaan??) ja sen sellaista. Eniten meillä likka taitaa kuitenkin odottaa, että järvien vedet lämpenevät niin paljon, että pääsee uimaan. Meillä asustaa hirmuisa vesipeto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti