maanantai 1. lokakuuta 2012

11. Ummessa on

Nimittäin se oviaukko. Kitattu myöskin, tosin mies lähti juuri ostamaan lisää kittiä, että saadaan seinä tasaiseksi (tai jotain, en oikein pysynyt kärryillä). Huolimatta siitä, että eräs ystäväni eilen illalla osoitti epäilyksensä sen suhteen mahtaako siitä valmista tullakaan (makuuhuoneesta siis), olen varsin luottavainen makuuhuoneemme valmistumisen suhteen. Itseasiassa uskon, että saamme sen valmiiksi vielä tämän viikon aikana. Koska tuon kittailun jälkeen puuttuu enää se hiominen ja maalaaminen. Sinälläänhän tuolla makuuhuoneella ei nyt niin hillitön hoppu ole, eihän meillä ole vielä edes patjoja meidän uuteen sänkyyn.

Ensi viikolla alkaa kirpparipöytä jollain Uudenkaupungin kirppiksellä. Yllättävää ehkä kun en tiedä mistä kirppiksestä on kyse, vaikka olen viemässä sinne omiakin tavaroita, mutta minä en itse varannut pöytää ja sinne on menossa myös äitini tavaroita sekä Isomummu-R:n tavaroita. Keräsin jo kaikki omat ja lapsen sellaisen vaatteet, jotka sinne joutavat, mutta vielä tuon miehen pitäisi käydä omat tavaransa läpi.

Ainiin, ja sain eilen aikaiseksi päätellä erään ystäväni lapsen syntymäpäivälahjankin ja meidän pirpanalle sain villasukat valmiiksi, on siis ollut melkoisen tuottelias viikonloppu. Vielä kun saisi jostain lisää sukkamotivaatiota niin hyvä olisi, miehellä taitaa nimittäin olla tällähetkellä ehkä yhdet ehjät ja parilliset villasukat. Inhoan parsimista, joten puran ja neulon niistä sitten uudestaan, vaan kun löytyisi se innostus edes siihen.

Likan kanssa ollaan molemmat melko flunssaisia tällä hetkellä, niin ei varmaan ihan hirveästi tule ulkoiltua, joten kyllähän tässä ehkä neulottua saa.

Nyt lisäämään puita uuneihin, ettei tule vilu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti