maanantai 15. lokakuuta 2012

18. Selkävaivainen nainen

Ei varmaan tule vähään aikaan kirjoiteltua mitään. Koneella istuminen 5-10minuuttia pidempään on tällä hetkellä tyystin mahdotonta. Tai siis istuminen ylipäätään. Aamulla istahdin tavan mukaan koneelle lukeakseni uutiset ja blogipäivitykset ynnämuut. Olin istunut n. 5 minuuttia kun tuntui yhtäkkiä siltä, että joku olisi kiertänyt selkärankaani ja parkaisin miehelle, että nyt sattuu selkään tule auttamaan! Sen jälkeen koko päivä kuluikin enemmän ja vähemmän pystyssä tai maaten. Voi jumppapalloni, kuinka sinua olenkaan kaivannut tänään. Jumppapallon kohtaloksihan tuli lapsi, joka opettelee käyttämään saksia, ainakin reiän muodosta päätellen.

Kohta syön iltapalaa ja otan vähän troppia ja toivon josko saisin nukuttua yöllä ja että selkä olisi aamulla parempi.

Ainiin, ja lapsella on riski saada märkärupea. Lapsi oli viikonloppuna serkkunsa luona yökylässä ja aamulla tuli lapsen serkun äidiltä viesti, että saattaisi olla entero-/vesirokkoa. Lapsi käytettiin lääkärissä ja siellä oli todettu että märkärupea, ja tämä tietohan ei ilahduttanut meitä juuri sen enempää kuin tieto entero-/vesirokosta. Nyt sitten odotellaan ja katsellaan, että mikä on lapsen kohtalo. Toivon kovin ettei tulisi meille.

2 kommenttia:

  1. Meillä kävi vähän samanlainen juttu tuon märkärupitouhun kanssa, että oltiin kyläilemässä (ei kuitenkaan yön yli) kaveriperheen luona ja päivän, parin päästä sain viestillä varoituksen, että kaverin muksulle oli tullut märkärupea. Poika ei sitä kuitenkaan saanut. Ilmeisesti tenavat eivät olleet olleet hirveästi lähikontaktissa leikeissään ja tartunnalta vältyttiin.

    VastaaPoista
  2. No, mulla ei oo mitään käsitystä kuin tiiviisti noi on touhunneet. Ainakin kun mentiin Ainoa hakemaan niin Aino hali serkkulikkaansa niin kovin ja istui sylissä ja tolleen. Saa nyt nähdä. Oon tietty ihan vainoharhanen nyt heti, kun Aino on muutenkin semmonen, et kun tulee syksy ja talvi ni naama alkaa kuivumaan ja ekana tietty tuost suun ympäristöstä. Koko ajan oon tarkkailemassa et onko jotai muutoksia. Toivon kyl et vältyttäis tältä.

    VastaaPoista