lauantai 29. syyskuuta 2012

10. Eihän se tietenkään ihan niin helppoa ollut..

Nimittäin se vierashuoneen make over. Koska tietenkin olin unohtanut huomioida, että vierashuoneen ja lapsen huoneen välissä on oviaukko, joka on peitetty molemmilta puolilta vaatekaapilla, ja se täytyy ensin sulkea. Teimme siis reipas vuosi sitten yläkerran käytävästä lapsen huoneeseen oman oven, ettei sinne tarvinnut kulkea vierahuoneen kautta ja vanhan oviaukon "suljimme" mollemilta puolilta vaatekaapeilla. Huomenna sitten päästään sulkemaan sitä oviaukkoa.

Tämä päivä kului huidellessa siellä ja täällä. Rahaa tuppasimme mm. K-Rautaan, Ikeaan, Bauhaussiin, Biltemaan ja ihan perus ruokakauppaan. Mukaan tarttui maalipurkki, sänky ja muuta pientä hyödyllistä, sekä lastulevyä. Näiden lisäksi kävimme vielä Mummin ja Vaarin tykönä hakemassa puutavaraa sekä villaa. Aikamoista ajelua koko päivä siis ollut. Vaan päivä sujui mukavasti ja lapsi oli pääsääntöisesti hyväntuulinen, oltiin koko perhe nukuttu melko hyvin koko yö ja herättiinkin ruhtinaallisesti vasta 8.20! Meidän perheessä se tarkoittaa todella myöhään.

Vielä tänään illalla pikkuveljeni tuo puutavaraa meille ja huomenna aamusta päästään aloittamaan remppahommat täysillä. Huomenna meitä tulee auttamaan myös perhe K-S, lapsetkin siis saavat seuraa toisistaan. Toivottavasti tällä kertaa pikku-S ei joudu niin syrjityksi kuin perunannoston aikaan isompien leikkiessä keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti