perjantai 5. lokakuuta 2012

14. Yltiöoptimismi käy omaan nilkkaan..

Kovin suunnittelin, että huomenna oltaisiin jo päästy sisustamaan vierashuonetta makuuhuoneeksi, mutta aina ei mene ihan niinkuin on suunniteltu.

Tarkoitushan oli, että tänään oltaisiin saatu maalailut päätökseen, lopputulos on kuitenkin se, että huomenna täytyy vetää vielä yksi kerros valkoista, sekä tehosteseinään vielä ainakin yksi kerros maalia lisää. Asioita vaikeutti hieman se, että parturivisiitin päätteeksi lähdimme vielä käymään Myllyn Instrussa hakemassa minun uudet silmälasit, koska tietenkin ne oli pakko saada heti kun siihen vain oli mahdollisuus. Eli eilen ei sitten maalailtu ollenkaan. Olimme kotona vasta 19 aikaan illalla ja siinä sitten oli lapsen iltatoimet ja muut, niin ei jäänyt aikaa maalailulle.

Tämän päivän maalailut sujuivat aamusella pääsääntöisesti ihan hyvin, sain maalailla rauhassa, kun lapsi oli isänsä kanssa alakerrassa ja musiikki raikasi miellyttävästi minun heilutellessa telaa ees-taas. Illansuussa päätin lähteä vähän riskillä maalailemaan, kaksin lapsen kanssa. Likka pomppikin huoneessa enemmän  ja vähemmän jaloissa ja suuttuikin minulle kerran, kun oli pakko komentaa. Mutta sain kuin sainkin sen ensimmäisen kerroksen siihen tehosteväriseinään sudittua.

Huomenna sitten aamusta maalailemaan taas ja patjat pitäisi käydä hakemassa, ellei joku ihana (eli äitini) viitsi tuoda niitä meille. Pitäisi piipahtaa IKEAssa hakemassa 2x2 Expedit hylly meille olohuoneeseen, että saadaan likan leluille uusi säilytyspaikka, kun tuo vanha kirjahylly lähtee palasina jonnekkin missä minun ei tarvitse sitä enää koskaan katsella.

Noh, onpahan jotain tekemistä ensi viikollekin, niin aika kuluu nopeammin. Odottelen kovin innoissani enoni vaimon 50v pirskeitä! Varsinkin, kun lapsi menee hoitoon ja ei tarvitse lähteä sen takia aikaisin pois.

Kävin tosiaan eilen siellä parturissakin, uusi hiuskuontalo on ihana, tykkään kovin. Punainen  tehosteraita saa minut äärimmäisen hyvälle mielelle ja mallissa on jujua, joka on aina ollut minulle tärkeä juttu. Ja se, että nämä saa laitettua kyllä varsin monella tapaa. Tarvinnee ensi viikon aikana vähän kokeilla ja miettiä, että mitä tälle sitten lauantaina tekee, on vähän taidot päässeet ruostumaan tälleen kotiäitinä ollessa.

Ja uudet silmälasit.. nämä on mahtavat. Vielä vaatii hieman totuttelemista, koska ovat isommat kuin edelliset ja siten myös aika erilaisen tuntuiset päässä. Suurimman erilaisuuden näissä arkilaseissa tekee se, ettei näissä ole ollenkaan nenätyynyjä, vaan on vain muovista muotoiltu tuo nenän päällä oleva osa.

Nyt taitaa olla sopiva hetki vielä kupposelle iltateetä ja sen jälkeen voikin suunnata nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Kuvia kaipaisin, seinistä, kalusteista, laseista, hiuksista....!

  VastaaPoista
 2. Joo, makuuhuoneesta on tulossa kuvaa, kunhan saan sen ensin sellaiseen kuntoon että viitsin kuvata, ja ennen sitä koitan löytää jostain koneen uumenista ennen- kuvan, koska tokihan unohdin sen maalailuinnoissani ottaa.

  Silmälaseistakin lyön tänne kuvaa, kunhan kerkiän. :)

  VastaaPoista
 3. hyyyyvä. Olenko jo valittanut noista sanahirviöarvauksista? Etkö voisi poistaa, kun ei niistä käsittääkseni mitään hyötyä ole - tai siis ei haittaa, vaikka ottaa poiskin. Olen nii huono arvailemaan mokomia.

  VastaaPoista
 4. Se nyt on minun tapani kirjoittaa.

  VastaaPoista