keskiviikko 12. syyskuuta 2012

3. Voi sänky, kunpa saisin sinut

Meillä on kotona sänky. Tietenkin meistä suurimmalla osalla on varmasti sänky kotonaan, mutta kirjoitanpa nyt tästä meidän sängystä. Se on - muistaakseni Sotkasta- -06 ostettu runkopatjasänky. Aika perus siis. Ei mikään superkallis, mutta ei ihan halpakaan. Monta vuotta se oli erinomainen, patja oli ihanan jämäkkä ja tukeva, eikä keskellä oleva rakokaan häirinnyt, kun oli hyvä petauspatja. Noh, kuten jokainen lukija varmasti osaa laskea, sänky on jo jokusen vuoden vanha. Petauspatjalla ei ole mitään vikaa, se ajaa asiansa varsin hyvin (vaikkakin, jos saisin valita ihan vapaasti, ostaisin ehkä vielä paksumman), mutta sängyn jousitus alkaa olemaan, miten sen nyt sanoisi, aikansa elänyt. Sänky pitää kamalaa natinaa ja nitinää ja saan selkäni aivan uskomattoman kipeäksi siinä.

Olemme jo jonkin aikaa kiikaroineet uutta sänkyä ja olemme jopa päättäneet minkä sängyn ostamme. Vielä kun olisi se raha, jolla ostaa se sänky. Suunnittelimme myös päätyä, mutta en ole varma, mahtuuko se korkeuden puolesta uuteen makuuhuoneeseemme (josta kerron myöhemmin lisää).

Selkävaivaani ei helpota lainkaan se, että olemme täällä Mummilassa ja täällä vierassänky jossa nukun on jotakuinkin ihan yhtä aikansa elänyt kuin meidän sänky kotonakin, vaan kyllä se ehdottomasti hakkaa sen vuodesohvanrohjon, jolla Mies joutuu nukkumaan.

Nyt elättelenkin vain toiveita siitä, että ehkä perunannoston jälkeen olisi rahaa sijoittaa uuteen sänkyyn ja pariin purkkiin maalia. Muutoin joudun odottamaan veronpalautuksiin saakka, oli mukava yllätys saada sekin kuori käteensä.

2 kommenttia:

  1. Meidän piti myös käyttää veronpalautukset sänkyyn, mutta ei maltettu odottaa kun Maskussa oli tarjous 40kk korottomasta maksuajasta. Nyt odotellaan että josko saataisiin uusi Svanen jenkkisänky vielä kotiinkin, järkyttävän kallishan tuo oli mutta eipä ne kuukausierät paljoa kirpaise :D

    VastaaPoista
  2. Me ollaan aateltu, että ostettaisiin mahdollisimman vähän osamaksulla, tai sitten jos ostetaan niin isompia ostoksia sitten (kuten vaikkapa auto). Mutta kieltämättä ihan hyvältä diililtä kuulostaa tuo teidän sänky-hankinta :)

    VastaaPoista