tiistai 18. syyskuuta 2012

5. Koti-ikävän oireita

Niitä meillä on täällä selkeästi havaittavissa. Lapsi on herkästi levoton ja kiukkuisa, herää kammottavan aikaisin ja huutaa vain että hän ei voi/jaksa nukkua eikä missään tapauksessa suostu päiväunille. Tosi rentoa Mummilassa olemista. Itselläkin kyllä pikkuhiljaa alkaa mökkihöperyys iskemään, täältä korvesta kun on kovin vaikea lähteä minnekkään ilman autoa.

Aloin neulomaan tumppuja, pitkästä aikaa. Lankana on Gjestal Maija ja väri on punaisen kirjava. Tykkään langasta ja sen pehmeydestä. Pääsääntöisesti olen tehnyt kaikki (ei niitä pareja konvin montaa ole) lapaset peukalokiilalla, nyt ajattelin tehdä toisin, saa nähdä mitä tulee! Kämmenselän puolelle tulee vähän kalanruotomainen kuvio ihan vain oikeilla ja nurjilla silmukoilla.

Täällä Mummilassa on vintillä neulekone. En vain ole saanut sitä vielä kaivettua esiin sen kaiken muun ryjän joukosta mitä tuolta vintiltä löytyy. Olen varsin innostunut siitä ja on jo useampi suunnitelmakin. Vielä kun olisi aikaa perehtyä tuon neulekoneen toimintaan. Viimeksi olen neulekonetta käyttänyt koulussa ja tehnyt villapaidan (joka oli kamala).

Pää pursuaa ideoita ja suunnitelmia, valitettavasti niiden toteuttaminen vaatisi sen, että päästäisiin ensin kotiin täältä. Ja kotona tietenkin odottaa ensimmäisten asioiden joukossa makuuhuoneen remppa. Huhhuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti