perjantai 28. syyskuuta 2012

9. Makuuhuoneen make over

Noniin, tänään se alkaa! Nimittäin vierashuoneen muuttaminen makuuhuoneeksi. Vierashuoneesta täytyy vielä irroittaa koko huoneen ympärikulkeva tonttuaiheinen boordi ja sitten voikin alkaa maalaamishommiin. Onneksi siinä huoneessa ei ole tapettia!

Huomenna suuntaamme Ikeaan sänkyostoksille, sekä hakemaan vielä toisen maalin makuuhuoneeseen. Pääväriksihän sinne tulee valkoinen, mutta tulee toki vähän jotain tehostettakin. Lisäksi pidämme sormet ja varpaat ristissä ja toivomme, että saadaan patjat uuteen sänkyyn mahdollisimman pian.

Ihan villiinnyn kaikista mainioista sisustusideoista joita päässäni rullaa sinne tänne hurjaa vauhtia. Tässä on muutenkin paljon kivoja juttuja ihan lähiaikoina luvassa. Viikonloppu menee siis remppaillessa ja sisustellessa ja pohtiessa (eli vauhdikkaasti), ensi viikolla menen pääni kanssa kynittäväksi (voi, kun en edelleenkään tiedä mitä haluan!) ja sitten ne silmälasit tulevat joko ensi viikolla tai seuraavalla ja sitten 13.10 menemme kummienoni vaimon syntymäpäiville, niistä kyllä tulee varmasti aikamoiset pirskeet! Niin ja mekkoni, jonka tilasin varta vasten noita juhlia varten, senkin pitäisi saapua ensi viikon alussa viimeistään.

Paljon kaikkea mukavaa luvassa siis, vielä kun pysyttäisiin terveinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti