tiistai 11. syyskuuta 2012

2. Laulupussi

Osallistuin alkuvuodesta FB:ssa luovuuteen kannustavaan haastetehtävään. No, omani ovat yhtä vaille valmiit. Ja valmiista toiset ovat jo toimitettukin uudelle omistajalleen. Pitäisikin muistaa laittaa eräät sukat postiin. No, jokatapauksessa siis eilen oli postilaatikkoon tupsahtanut iso paketti, ja kun pikkuveljeni tänään paketin toimitti minulle tänne Mummilaan, jossa koko perhe majailemme perunannoston ajan, sieltä löytyi laulupussi. Kiitokset siitä kuuluu eräälle tuttavalleni, jolla on saman ikäinen lapsi kuin meidän Aino.

Koko aamun laulupussi oli kovassa huudossa, varsinkin pehmoiset eläinhahmot joita pussista löytyi. Siinä tuli itsellekin muutama muistutus lastenlauluista, joten ehkä valikoimani nyt kasvaa ihahhahhaasta ja hämä-hämä-häkistä hieman laajemmaksi. Joukossa oli myös laulu kultakaloista, ja täytyy kyllä tunnustaa että en ole ikinä edes kuullut sitä. Mahtaakohan YouTubesta olla apua tässä tapauksessa?

Nyt menen nauttimaan hetkeksi hiljaisuudesta, kipeä lapsi nukkuu, miehet ovat pellolla ja minulla on aikaa vaikka neuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti