keskiviikko 26. syyskuuta 2012

7. Airwick-testailuja

Nyt kun olen muutaman päivän kokeillut uusinta Buzzador-tuotettani, Airwick Cool Linen & White Lilac ja Midnight Blackberry & Vanilla Silk- tuoksutikkuja, ilmanraikastimia, voisin kertoa siitä muutaman seikan.

Pääsin siis mukaan Buzzador- kampanjaan, jossa kokeillaan näitä Airwickin tuoksutikkuja. Ilmanraikastusta tyylikkäästi ja elegantisti, mainostavat. Sain siis yhden violetin paketin (Midnight Blackberry & Vanilla Silk) ja 11 valkoista pakettia (Cool Linen & White Lilac). 

Aloitin kokeilun Midnight Blackberry & Vanilla Silk tuksutikuilla ja aluksi se jopa tuntui miellyttävältä. Sijoitin sen kylpyhuoneeseemme, koska siellä se saisi olla turvassa lapselta ja kissalta. JOnkin ajan kuluttua mieheni laittoi vessan oven kokonaan kiinni ja totesi, että haisee kamalalta. Tästä vielä hieman myöhemmin totesin itse voivani jokseenkin pahoin. Tämä Midnight Blackberry & Vanilla Silk oli aivan liian imelä meidän makuumme, niinpä suljin sen pussiin ja laitoin kellariin odottamaan aikoja parempia. 

Päätin sitten kokeilla samaan syssyyn myös toista, Cool Linen & White Lilac- tuoksua ja tuolla se on saanut olla rauhassa vessassa. Ovi on raollaan, joten tuoksua tulee myös hieman muualle taloomme. Yksi tikku todellakin riittää meillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti